Αρχική » Tο Προφιλ μας

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WHATALALA

Η μόδα και το καλό γούστο δεν έχουν εποχές και σεζόν. Για τον καθένα μας είναι κάτι προσωπικό και ξεχωριστό, που μας επιτρέπει να εκφράσουμε την διαφορετικότητά μας και τις προσωπικές μας επιλογές. Το whatalala προσφέρει σε όλους εσάς και εμάς την επιλογή και την δυνατότητα να αποκτήσουμε όλα αυτά τα επώνυμα προϊόντα που επιθυμούμε αλλά μέχρι τώρα οι τιμές τους ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο!! Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξουμε τα δεδομένα!!! Στον Χώρο μας θα βρείτε Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Diesel, Mustang, Jack & Jones, Catbalou, Guess, Desigual, Missing Johnny, Rosalita Mc Gee, Pepe Jeans, Gate 64 και πολλές ακόμα αγαπημένες εταιρείες που συνεχώς ανανεώνουμε! Και φυσικά σε τιμές πραγματικά OUTLET!!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το whatalala είναι η όμορφη ιστορία μας!! Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να γνωριστούμε. Είμαστε η Εύα και ο Μανώλης, δύο αδέρφια από τα Χανιά - Κρήτης, που όπως όλοι μας αγαπάμε τα καλά, επώνυμα προϊόντα που πάντα -δυστυχώς- είναι πολύ ακριβά για την τσέπη μας!! Όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία μας να μπορούμε να αποκτήσουμε ρούχα με ποιότητα και χαρακτήρα, που μας ταιριάζουν. Συζητώντας με φίλους λοιπόν, καταλάβαμε ότι πολλοί δεν μπορούν να χαρούν και να ακολουθήσουν την μόδα με τον τρόπο που θα ήθελαν.Με υπομονή και πολλή μεγάλη έρευνα λοιπόν και με τον απερίγραπτο ενθουσιασμό μας, τον Μάρτιο του 2015 γεννιέται το Whatalala!! Με πολλή αγάπη και σεβασμό για τον καταναλωτή άρα και για εμάς τους ίδιους δημιουργήσαμε ένα outlet e-shop που προσφέρει τις καλύτερες δυνατές τιμές σε επώνυμα κυρίως προϊόντα ένδυσης! Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα του whatalala και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα εδώ για ότι χρειαστείτε!

WHATALALA ΣΗΜΑΙΝΕΙ

Όντας και οι δύο νέοι ( 28 και 34 χρονών), θέλαμε το μαγαζί μας να εξηγεί με κάποιο τρόπο όλα αυτά που πρεσβεύουμε. Την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό, την αξία που μας δίνουν τα όμορφα καθημερινά πράγματα και την χαρά που παίρνουμε από ανθρώπους που μας αγαπάνε και μας εμπνέουν!!! Ίσως το whatalala είναι για εσάς μία λέξη που δεν σημαίνει  κάτι ( αν και ελπίζουμε στο μέλλον να σημαίνει πολλά και για εσάς ) αλλά σίγουρα ακούγοντάς το σας προκαλεί πολλά χαμόγελα. Όπως και να το κάνουμε σαν λέξη ειναι λίγο γαργαλιστική!!!